CRU! Architecten

geinspireerd door natuurlijke materialen, geometrie en schoonheid

Architectuur & Design

Sinds 2007 vormen Sven Mouton en Hilde Duerinck de drijvende krachten achter CRU! Architecten. Met een schat aan expertise in bamboe en tevens jarenlange ervaring in de architectuur, legt CRU! Architecten de nadruk op betaalbaar bouwen, het creƫren van leefbare ruimtes en architectuur die in harmonie is met zijn natuurlijke omgeving.

We vertrekken daarbij vanuit de vraag van de klant, de bestaande context en het beschikbare budget om zo op maat gemaakte oplossingen te bieden. Vanuit onze thuisbasis in Gent staan we garant voor een gevarieerd scala aan projecten gaande van kleinere renovaties tot innovatieve bamboeconstructies.


Ecologie & Duurzaamheid

CRU! Architecten omarmt het gebruik van natuurlijke materialen zoals bamboe, steen, hout en aarde. Ecologie en duurzaamheid reiken echter verder dan alleen het gebruik van ecologische materialen. Het omvat ook verantwoord materiaalgebruik, hergebruik van bestaande bouwmaterialen en het integreren van waardevolle architecturale kwaliteiten die reeds aanwezig zijn. Onze aanpak haalt inspiratie uit historische gebouwen en bouwmethoden, waardoor we tot oplossingen voor de toekomst komen. Gedurende het ontwerpproces ontplooien we tevens de essentiƫle architecturale principes van licht, ruimte, proportie en ritme.


WE DOEN ZOWEL KLEINE ALS GROTE RENOVATIES,

NIEUWBOUW & BAMBOE PROJECTEN